1051 Budapest, Zrínyi utca 3.

Tel.: (1) 8869-300, E-mail: ogyei@ogyei.gov.hu

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

Pontszerző, ingyenes szakmai továbbképzések

Tisztelt Érdeklődő!

A koronavírus terjedésére tekintettel elővigyázatosságból a meghirdetett kontaktnapos, jelenléti továbbképzéseket távoktatási formában fogjuk megtartani.

Az eddig jelentkezők regisztrációját köszönjük, várjuk őket online képzéseinken. A távoktatás formájáról, a részvétel módjáról igyekszünk mihamarabb információt küldeni a regisztrációkor megadott e-mail címre!

Amennyiben Ön még nem regisztrált és továbbképzéseink felkeltették érdeklődését, úgy EZEN a linken jelezheti részvételi szándékát.


Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet egynapos, térítésmentes továbbképzéseket szervez az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 számú, „Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és gyógyszerfogyasztás területén” című kiemelt projekt fejlesztéseiről.


Akkreditáció, pontszerzés

A meghirdetett továbbképzések akkreditált, minősített, tehát pontszerző képzési programok az alábbi célcsoportoknak:

·         egészségügyi szakdolgozók

·         orvosok

·         gyógyszerészek

 

A továbbképzéseken történő részvétel díjmentes.

 

Időpontok és helyszínek

Mindegyik lent látható továbbképzésből indítunk csoportot Budapesten, illetve több esetben biztosítunk részvételi lehetőséget vidéki helyszínen is. A konkrét időpontok és helyszínek az adott továbbképzésnél a jelentkezés gombra kattintva láthatóak.

További információkról (például a rendezvényhelyszín) a jelentkezés elfogadását követően küldünk értesítést. Parkolási lehetőséget egyik továbbképzés esetében sem tudunk biztosítani.


Továbbképzések

Az adott továbbképzés célja és a résztvevők köre az ALÁBBI dokumentumban található. 


Étrend kiegészítők és specifikus csoportoknak                       Program
szánt élelmiszerek (pl. tápszer) aktuális kérdései 
Idősek táplálkozása                                                                 Program                                  Mit tehet a szakdolgozó a biztonságos                                  Program
gyógyszerhasználatért?


Meglepő eredmények a legfrissebb hazai kutatásból –           Program
 mellékhatás bejelentési tudatosság és hozzáállás


A gyógyszerkölcsönhatások Rubik–kockája –                           Program
 kirakható minden oldala?

Amit az elektronikus cigarettáról (nem) tudunk!? -                  Program
Az OGYÉI e-cigarettával kapcsolatos fejlesztései

Csoportlétszám

Az egyes képzési alkalmak létszámkerete miatt kérjük, mihamarabb jelentkezzen, mivel a részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Jelentkezési határidő

A 2020. szeptemberben kezdődő képzések esetében 2020. augusztus 24. A 2020. októberben kezdődő képzések esetében 2020. szeptember 15. A jelentkezéseket időbeli sorrend alapján fogadjuk és elfogadásáról e-mailben visszaigazolást küldünk.

Amennyiben a jelentkezési határidő végéig nem kap visszaigazolást az OGYÉI-től, kérjük a lenti elérhetőségen jelezze számunkra.

 

További információk

Vajdáné dr. Gerinczy Veronika és Kovács Judit 

Telefon: +36 1 886 9300/121-es vagy a 150-es mellék

email: event@ogyei.gov.hu


EFOP 1.8.10-VEKOP-17-2017-00001-Komplex egészségvédelem és szemléletfejlesztés a táplálkozás és a gyógyszerfogyasztás területén

    

Frissítve: 2020.09.09 13:38