1051 Budapest, Zrínyi utca 3.

Tel.: (1) 8869-300, Fax: (1) 8869-460

1372 Postafiók 450.

ENGLISH

SZAKMAI TANÁCSADÁS

Az OGYÉI küldetése, hogy a magyar betegek hatékony és biztonságos gyógyszerekhez és modern orvostechnikai eszközökhöz jussanak hozzá. Ennek elősegítésére szakmai tanácsadással segítjük a kutatóhelyek, gyártók, forgalmazók munkáját.

Különösen fontos feladatunknak tekintjük az akadémiai szektor valamint a kis- és középvállalatok  gyógyszerfejlesztéssel kapcsolatos támogatását, ezért számukra a korai fejlesztési fázisban (humán fázis I. vizsgálatokig tartó fejlesztés) díjmentesen biztosítunk tudományos konzultációt. Az OGYÉI által felügyelt szakterületek bővülésével tanácsadási portfoliónk is kiszélesedett, így támogatást nyújtunk többek között egészség-gazdaságtani és orvostechnikai, valamint a tisztigyógyszerészeti főosztályunk által felügyelt területen. Természetesen gyógyszerfejlesztési, gyógyszergyártási, engedélyezési kérdésekkel kapcsolatban is várjuk továbbra is ügyfeleink megkereséseit.

A tanácsadáshoz kapcsolódóan 2017. június 1-től átalakítjuk a díjazási rendszert, amely korábban utólagos elszámoláson alapult. A jövőben a honlapunkon publikált díjtáblázat alapján előre kalkulálható a tanácsadás díja, illetve a táblázat tartalmazza a tanácsadási portfoliónkba tartozó szakterületeket.

Díjtáblázat

Formanyomtatvány

Tanácsadási területek

A tanácsadás menete

Kérdések és válaszok

Frissítve: 2017.06.20 17:21